PERSBERICHT!!! Go for Africa gaat weer op reis. 10 febr. 2019.

Ook dit jaar gaat Go for Africa weer op reis. Amber Huizinga, dochter van oprichter Jan Huizinga, is dit jaar voor het eerst ceremoniemeester. 14 jaar geleden hebben ze samen voor de allereerste keer de route verkend.Jan maakt sindsdien jaarlijks de reis met een grote groep studenten en begeleiders. Amber maakte 2 jaar geleden de reis nog een keer als deelnemer en coach.

Ons motto is “On(der)wijs op avontuur als verbinding van culturen”. Een spannende reis en avontuurlijke stage van totaal 10 weken. Regelmatig ontstaan er vriendschappen tussen onze Nederlandse jongeren en hun studiegenoten in Afrika.

Door het overbrengen van technische kennis en intensieve samenwerking leren beide culturen elkaar op een heel andere manier kennen en hiermee vergroten ze hun kansen op de arbeidsmarkt.Veel hulpgoederen gaan mee om allerlei onderwijs projecten met de jongeren  op te zetten en te

ondersteunen. Auto’s worden gedoneerd aan bush hospitaaltjes of scholen waar ze een goed tweede leven krijgen.

Graag nodigen wij iedereen uit voor de start van de reis.

Oud deelnemers, geïnteresseerden, familie, vrienden, iedereen met een warm hart voor Go for Africa is welkom bij het vertrek.

Zondag 10 februari

11:00 voorstellen deelnemers

12:00 uur uitzwaaien en vertrek .

Locatie: St. Wilbertsplein, Bakel