Project omschrijving

TEAM 5

Travel Mechanics

Deelnemers team:
– Maikel van Agt  (Koning Willem 1 College) (Den Bosch)
– Rik Reindertsen (Koning Willem 1 College) (Den Bosch)

– Jeremy Kunz (Koning Willem 1 College) (Den Bosch)

Team foto: 

 

Team informatie:

Team Travel Mechanics
Wie zijn wij
Wij zijn Jeremy 19 jaar, Maikel 18 jaar en Rik 18 jaar. Wij zijn studenten van het Koning Willem 1 College in Den Bosch. We volgen de opleiding eerste autotechnicus en we zitten in het tweede jaar.

Wat is go for Africa
Go for Africa is een stichting die mensen in Senegal en Gambia helpen. Ze doen dit door kennis en de nodige middelen te geven aan de mensen die daar leven. Ze proberen hier mee die landen elke keer weer een beetje in de goede richting te sturen.

Onze reis/ stage
We gaan in februari 2019 richting Afrika, wij leggen dan maar liefst 7200km af met de auto in drie weken. Als we daar aan komen wordt de groep verdeeld over een aantal scholen. Wij gaan dan bij de basis autotechniek les geven voor zeven weken. Als deze tien weken voorbij zijn vliegen wij terug naar Nederland. De auto blijft dan daar staan die wordt dan gedoneerd aan een ziekenhuis of aan een school.

Sponsoring
Om deze reis/ stage mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig. Met uw sponsoring wordt het voor ons mogelijk om deze reis/ stage te gaan doen. U kunt sponseren in geld of goederen. Denk hierbij aan oude kampeerspullen, onderdelen voor de auto of dingen die we kunnen gebruiken tijdens de reis. Wanneer u ons als bedrijf sponsort, komt er een sticker van u bedrijf op de auto en we zetten uw logo op de facebook pagina.

Als u ons wilt sponsoren of vragen heeft kunt u contact met ons opnemen:
travelmachanics@hotmail.com
Nr. 0637342261
Bank nr: NL86RABO0133835324

Facebook: https://www.facebook.com/travelmechanics/?hc_ref=ARTupoxGOQVJXzQPySIOYgwU-zrZcx9Jy00CyaNNvLBByEn0LAid0UFCu-8mf9wgFjE&fref=nf