Nederlandse versie Engelse versie

Doneren

U kunt onze stichting op verschillende manieren ondersteunen. Geldbedragen en/of materialen worden ingezet voor ondersteuning van onze projecten in Afrika. Onze stichting is aangemeld als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). 

1.  Eenmalige gift. U vult onderstaande gegevens in en u ontvangt een bewijs van donatie via de e-mail retour welke u kunt gebruiken voor de fiscus.

2. Een periodieke schenking voor de duur van minimaal 5 jaar. Na het opmaken van een notariële akte is deze schenking volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Volg de link van schenkservice als u van deze voordeelregeling gebruik wilt maken. Met de schenkcalculator rekent u eenvoudig het voordeel uit.

3. Vriend worden. Ga naar het invulformulier om vriend te worden van onze stichting.
 

Ik sponsor:

   per maand (sponsoring project).
   per half jaar (sponsoring project).
   per jaar.
   eenmalig.
   Ik maak zelf het bovenstaande bedrag over naar de rekening van Go for Africa.
          (T.n.v. Stichting Go for Africa, ABN AMRO 98 01 19 413 IBAN: NL05ABNA098.01.19.413)
 

Mijn gegevens:

Naam*:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Telefoonnummer*:
E-mail*:
Bankrekening nummer*:
Overige:
Eenmalige donaties zijn van harte welkom, hiervan worden onze ontwikkelingsprojecten in Senegal en Gambia bekostigd. Periodieke giften (mits goed geregeld aftrekbaar van de inkomstenbelasting zonder drempel) zullen door ons met name worden gebruikt voor educatieve doeleinden in Afrika. Belangrijk voordeel van dergelijke giften is dat daarmee continuÔteit kan worden verkregen.
 
* = Verplicht in te vullen

Wie zijn wij?

Go For Africa Promo
Lees verder